Burning Rain naar De Bosuil in Weert

Facebookrssmail

De Burning Rain Acoustic ‘Stripped & Naked’-tour gaat plaatsvinden en zal ook langskomen in De Bosuil!
De Burning Rain-oprichters Doug Aldrich op gitaar en zanger Keith St John zullen on stage staan op 16 april, en we in De Bosuil in Weert.

Burning Rain werd in 1999 in Los Angeles opgericht door Aldrich en St John. De band heeft net hun vierde studioalbum uitgebracht, Face the Music en ontving zeer hoge onderscheidingen van zowel pers als recensenten.
Sinds hun debuut in ’99 zijn zowel Doug als Keith druk bezig geweest met het samenwerken in bekende acts
wat ervoor zorgde dat elk Burning Rain album op zich heeft laten wachten. Maar wie wacht wordt beloond, ieder album was een succes!

Een wereldwijde fanbase als resultaat. Doug Aldrich zegt dat ‘Face The Music’, het nieuwe album, tot nu toe verreweg zijn favoriete Burning Rain-album is. Doug Aldrich is wereldwijd bekend voor zijn ambtstermijn als lid van Whitesnake, Dio, Lion en momenteel The Dead Daises. Keith St John is voornamelijk bekend in de VS als de zanger van Montrose, Lynch Mob, en momenteel Kingdom Come.

Het akoestische duo zal voornamelijk nieuwe liedjes uitvoeren van Face the Music. Ze zullen ook enkele van hun favorieten uitvoeren uit de afgelopen drie Burning Rain-platen en enkele favoriete covers van Whitesnake, Montrose en een paar verrassingen!

Foto (c) Johan Sonneveld

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ