Bewilder is een cadeau voor Maurits Westerik

Facebookrssmail

“Een cadeau”, zo noemt Maurits Westerik zijn nieuwe band Bewilder waarvan debuutplaat ‘Dear Island’ onlangs erg goed werd ontvangen. De voormalige frontman van het Utrechtse GEM dacht dat hij na het uiteenvallen van die band was aangewezen op losse projecten en een solocarrière. Met wat muzikale vrienden werkte hij aan nieuwe liedjes. “Als ik nog iets wil uitbrengen wordt het een soloalbum, dacht ik. Dat is mijn lot. De vrienden waarmee ik speelde leven van muziek maken, laat ik maar niet over een band beginnen. Maar zij kwamen met het idee om een band te beginnen, dat was een complete verrassing voor me.”

 

 

©FaceCulture

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ