Suckerpunch, nieuwe singel Delain

Facebookrssmail

Delain heeft vandaag een singel vrijgegeven van hun nieuwe ep ‘Lunar Prelude’. De nieuwe ep verschijnt op Gedeelte 1.2.219 februari via Napalm Records en de singel ‘Suckerpunch’ is exact dat wat je kan verwachten van Delain. De lijn van het laatste, in2014 uitgebrachte, album ‘The Human Contradiction’ wordt doorgetrokken. Heerlijke vocalen van Charlotte Wessels met de symfonische rock waar dit gezelschap om bekend staat zullen weer hoge ogen gooien wereldwijd. Op de nieuwe ep verschijnen behalve de eerste singel het nummer ‘Turn the Lights Out’ en een vernieuwde versie van het eerder uitgebrachte ‘Don’t Let Go’ aangevuld met live nummers en een orkest versie van ‘Suckerpunch’. De nieuwe singel is te beluister op SoundCloud via onderstaande link.

Voordat Delain vertrekt naar Noord Amerika en Canada zijn nog wat “headline” show in Nederland en verschijnt het gezelschap onder andere op de Graspop Metal Meeting dit jaar.

29.01.2016 – NL – Patronaat, Haarlem
07.04.2016 – NL – Vredenburg, Utrecht
23.04.2016 – NL – Boerderij, Zoetermeer
21.05.2016 – NL – Dynamo, Eindhoven
30.09.2016 – NL – Luxor, Arnhem
01.10.2016 – NL – Gebouw-T, Bergen op Zoom

SoundCloud Delain – Suckerpunch

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ