Happy birthday Ross Valory

Facebookrssmail

Ross ValoryOp 2 februari 1949 werd bassist Ross Valory geboren in San Francisco. Valory dankt zijn bekendheid aan zijn basspel bij rockband Journey. Tijdens de opnamen van ‘Raised on radio’ werd mede-oprichter Ross Valory uit de band gezet. Randy Jackson nam zijn plek in. In 1995 werd Valory weer in genade aangenomen bij de band, waar hij tot op heden de snaren van de bas beroert. Hits van Journey, en dus ook van Valory, zijn onder anderen ‘Don’t Stop Believin” en ‘Open arms’, die beiden ook zijn opgenomen in de Top 2000.

Ross wordt vandaag 67. RockMuZine feliciteert de bassist met zijn verjaardag.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ