Destruction onthult nieuwe album hoes

Facebookrssmail

De Duitse thrasher van Destruction hebben de albumhoes van het nieuwe album ‘Under Attack’ onthult. De hoes is een creatie van de Hongaarse artiest Gyula bekend van creaties voor onder andere Annihilator, Grave Digger en Tankard.

unnamed-2

Frontman Schmier over de hoes: “Ik had het idee over een exploderende aarde met de Destruction doodskop als de verschillende continenten die uit elkaar spatten al voordat we een album titel hadden. Nooit eerder werd de aarde zo aangevallen als nu het geval is, of het nu de milieu problemen, oorlog of politiek of de media gekte er omheen is. We vernietigen alles dat we liefhebben. De hoes past in het klassieke concept van de band en in de discografie….maar jammerlijk vertegenwoordigt het ook de huidige staat van onze samenleving”

Het nieuwe album ‘Under Attack’ verschijnt op 13 mei via Nuclear Blast Records.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ