Grateful Dead – ‘Cornell 1977’ nu voor het eerst beschikbaar als officiële release

Facebookrssmail

The Grateful Dead heeft meer dan 2.000 concerten gegeven, maar geen enkele show veroorzaakt nog steeds zoveel interesse als de band’s performance op Cornell University’s Barton Hall van 8 mei 1977. Het is een van de meest verzamelde, gedeelde en bediscussieerde concerten aller tijden.

Om het 40-jarig jubileum van deze magische show te vieren, wordt het Barton Hall concert van 8 mei 1977 in meerdere formats gereleaset. ‘CORNELL 5/8/77’ zal worden uitgebracht als een 3-CD set, een limited edition 5-LP set (slechts 7.700 exemplaren), een digitale download en op streaming.

Omdat het verwacht wordt dat het album snel zal uitverkopen, is het aan te raden om nu al te reserveren.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ