Broken Teeth HC tekent bij Nuclear Blast

Facebookrssmail

Na intensief een tijd te hebben rondgedwaald in het Europese “underground” circus hebben de jongelingen van Broken Teeth HC een wereldwijde plantendeel getekend bij Nuclear Blast. De bands debuutalbum ‘At Peace Amongst Chaos’ verschijnt op 6 mei 2016.

unnamed-1

Broken Teeth HC: “Dit is iets dat wij nooit gedacht of verwacht hadden nadat wij al die jaren geleden begonnen waren met het schrijven van muziek. Het is een grote stap voorwaarts voor ons als bent en als individu, we zijn allemaal super benieuwd naar wat er gebeurt nadat we het album hebben uitgebracht via Nuclear Blast Records. Het is allemaal te onwerkelijk om onze band naast onze favorieten van Hatebreed te zien”.

Nederlandse tour data zijn nog niet bekent maar staan op 30 april in Meerhout op het Groezrock Festival en op 12 augustus op Ieper Fest.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ