Line-up Bastard Fest compleet

Facebookrssmail

2503_BF5_POSTER_SMALLDe vijfde editie van Bastard Fest belooft een bijzondere te worden. Niet alleen zullen de Dirty Bastards uit Breda op vrijdag 25 maart voor het laatst op het podium staan. Het is ook het laatste optreden in Breda van Peter Pan Speedrock, Nederlands hardst rockende band.

Bastard Fest is de avond waar de Dirty Bastards hun favoriete undergroundhelden en de beste en ruigste nieuwe punk- en rockbands naar hun thuisstad halen. Het is een festival in Mezz vol punk, psychobilly en hardcore, met een hangplek in de Kleine Zaal. Daar zijn onder meer Mr. Wally’s Barbershop, White Russian Records en Dokter Worst aanwezig.

Rechtoe-rechtaan punkrock

Deze editie zullen hardcore punkers Sunpower, punkrockband Antillectual en de Belgische stonersensatie Your Highness laten zien waarom zij al jaren optreden op diverse festivals zoals Roadburn en toeren met bands als Rise Against en The Gaslight Anthem.

De nieuwkomers deze avond komen uit Breda. The Broken Anchors speelt rechttoe-rechtaan punkrock die zowel rauw als verraderlijk catchy is. Hun debuut-EP Better Off verscheen 23 januari.

Peter Pan Speedrock

De avond draait om het afscheid van de Dirty Bastards en Peter Pan Speedrock. De Bastards houden het na twaalf jaar voor gezien. Op deze vijfde editie van Bastard Fest zullen ze hun afscheidsshow spelen en dat zal niet met een sisser aflopen. Ze zullen een allerlaatste feestje bouwen met hun speedrock en trashy rock -’n-roll.

Dat is ook te verwachten bij Peter Pan Speedrock. De Eindhovense rockers houden er na 20 jaar, 25 albums en tien edities van hun eigen festival Speedfest ermee op. Alle dromen zijn uitgekomen, alle ambities waargemaakt. Nog een lange internationale toer laten ze zien waarom zij zichzelf de ‘loudest band from the Lowlands’ mogen noemen. Nog een keer zullen ze Breda op zijn grondvesten doen trillen.

Bastard Fest Line-up:

Peter Pan Speedrock
Dirty Bastards
Antillectual
Sunpower
The Broken Anchors
Your Highness

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ