Volledige line-up Stone Rock Festival bekend gemaakt

Facebookrssmail

stone rockStone Rock Festival heeft haar complete line-up bekend gemaakt. Dit jaar viert Stone Rock Festival het feest met onder andere De Staat, de Raggende Manne, Navarone en Singlefeestje. Het festival zal haar vijfjarig bestaan vieren met een prachtige line-up. Eerder deze maand heeft het festival al bevestigd dat de Raggende Manne, The Indien, Mandrake’s Monster, Magnetic Spacemen, Het Universumpje, Poor John, An Evening With Knives en The Apologist op de twee podia zullen staan. Nu zijn daar het Zwolse concept Singlefeestje, de Staat, Navarone, de Rooie Neger en General Midnight aan toegevoegd.

Het Stone Rock Festival is jaren geleden ontstaan vanuit Grand Café Het Oude Station. Op het grasveld onder het kunstwerk De Zwevende Kei stond een podium, een bar en er traden rockbands op. De laatste editie van het Stone Rock Festival was in 2004, totdat Grand Café Het Oude Station en Bas Schultz besloten een nieuwe editie te organiseren. In 2011 is het vernieuwde Stone Rock Festival gehouden en dit was een groot succes. Sindsdien is het festival elk jaar terug gekeerd en met de jaren groter geworden. In 2015 viert het Stone Rock Festival haar vijfjarig bestaan.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ