Laatste tour Manowar: “The Final Battle!”

Facebookrssmail

De Amerikaanse power metal helden van Manowar hebben bekend gemaakt nog 1 keer op tour te gaan. Na de voor Manowar “baanbrekende” The Gods And Kings tour die begin dit jaar ten einde kwam heeft de band besloten nog 1 keer grootst uit te pakken.

Manowar:

Na de geweldige laatste tour werd het duidelijk, de volgende keer moet het groter en boven alles staan als dat we ooit eerder hebben gedaan. Iets dat de droom zal vervullen van iedere Manowar fan. Dat wordt het ultieme moment om te zeggen: “Thank You and farewell!”

De laatste strijd zal beginnen in Duitsland zal Manowar over de gehele wereld brengen om een plaatse keer gedag te zeggen tegen alle fans

“If you know Metal
you know MANOWAR.
If you know MANOWAR
you know Metal!”

“Zij die deze tour bijwonen zullen voor eeuwig een herinnering houden: zijn getuige van de laatste daden van een band die toegewijd waren en die hun bloed, zielen en ieder moment van hun carrière in het teken hebben gesteld van True Heavy Metal”, aldus de band.

Manswar doet een oproep aan alle “Manowarriors” zich voor te bereiden en hun te steunen in “The Final Battle!”

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ