Cirrha Niva komt met video voor From Ego

Facebookrssmail

Cirrha Niva is een Nederlandse progressieve metal-band. De band is in 1993 opgericht door o.a. gitarist Rob Willemse. Onlangs verscheen de vierde full-length ‘Out Of The Freakshow’ en van dit album komt de video voor ‘From Ego’.

‘From Ego’ is een goed opgebouwd nummer met een uitstekende geluid kwaliteit. Het 7 1/2 minuut durende nummer kent verschillende wendingen met uitstekende vocalen van zanger Legrand, heerlijk gitaarwerk en solo’s. Een heerlijke nostalgische zwart / wit video.

Lees hier de recensie van het complete album welke een 8,5 verdiende van onze recensent!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ