Faith No More brengt heruitgave debuutalbum uit

Facebookrssmail

Het debuutalbum ‘We Care A Lot’ van Faith No More kwam uit in 1985 en was het startsein voor een lange, succesvolle carrière voor de band. Deze plaat is al twintig jaar niet meer officieel beschikbaar en nu komt er dan eindelijk een re-issue. Hierop staan maar liefst 9 bonus nummers, waaronder demo’s afkomstig uit de tijd toen de band net samen was, live opnames en nieuw gemixte nummers. Deze opnames hebben nog nooit het daglicht te zien.

“This was an album that started as a demo, before any label had any interest in us. When cleaning out my basement, I discovered the original master reels, and we all thought that resurrecting this from the original tapes would be a great way to reintroduce We Care A Lot into the world.” Aldus Bill Gould.

Het album komt 19 augustus uit via Bill Gould’s Koolarrow Records en is zonder twijfel een must have voor elke Faith No More fan.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ