Therapy? voor exclusieve akoestische concerten naar Nederland

Facebookrssmail

De Noord-Ierse rockband Therapy? komt in november voor vier concerten naar Nederland. Onder de titel ‘Wood & Wire’ zal de groep rond frontman en gitarist Andy Cairns een reeks exclusieve akoestische optredens geven. De shows zijn (semi) seated en vinden plaats in Groningen, Amsterdam, Tilburg en Apeldoorn.

Deze bijzondere concerten volgen na een uitgebreide tour naar aanleiding van hun meest recente en zeer goed ontvangen album ‘Disquiet’ en het twintigjarige bestaan van ‘Infernal Love’ dat samen met het album ‘Troublegum’ de doorbraak naar het grote publiek betekende voor Therapy?.

Over de ‘Wood & Wire’ concerten zegt Cairns er het volgende over: “We in Therapy? are proud and excited to announce that we’ll be taking our music on the road in an acoustic setting. This will be a challenge for us and hopefully a chance for our fans to hear the melodies, guitars and rhythms in unique settings. We’ll be working on songs from across all our albums and in intimate environments we’ll be able to give insights into the stories and influences behind them. We’d love you to join us in helping make this a celebratory experience”.

Inmiddels bestaat Therapy? zesentwintig jaar. Tijdens hun carrière heeft het drietal, dat verder bestaat uit bassist Michael McKeegan en drummer Neil Cooper, veertien studioalbums uitgebracht. Ook op hun jongste release ‘Disquiet’ laten ze horen nog altijd in topvorm te zijn. Niet voor niks dus dat het kon rekenen op wereldwijde lovende reacties.

Speciaal voor de ‘Wood & Wire’ tour stelt Therapy? een CD beschikbaar met songs in dezelfde versie gespeeld als tijdens deze akoestische shows.

Het tourschema ziet er als volgt uit:

15 november: Groningen, De Oosterpoort
16 november: Amsterdam, Melkweg
18 november: Tilburg, 013
20 november: Apeldoorn, Orpheus (i.s.m. Gigant)

De kaartverkoop is reeds begonnen. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ