Garage Rocker Hanni El Khatib’s nieuwe album uit

Facebookrssmail

Hanni El Khatib

Na zijn door Dan Auerbach geproduceerde album ‘Head In The Dirt’ uit 2013 is Hanni El Khatib, de Garage Rocker par excellence uit L.A., weer teruggegaan naar zijn roots. Met eenzelfde do-it-yourself aanpak als zijn debuut ‘Will The Guns Come Out’, maar met zes jaar meer ervaring, heeft hij zich een maand lang opgesloten in The Lair Studio (waar ook Rivers Cuomo en Julian Casablancas ook graag vertoeven) om aan zijn derde album te werken.

Het resultaat ‘Moonlight’ mag er wezen: het is de plaat die Hanni altijd al heeft willen maken. Zijn inspiratie: “What would it sound ile if RZA got in the studio with Iggy Pop and Tom Waits? I dont know! That was my approach on everything.” Hanni El Khatib zal in maart door Europa touren, waarbij hij ook de Nederlandse podia aan zal doen.

<iframe width=”720″ height=”405″ src=”//www.youtube.com/embed/dn8Gu0St7zs” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ