Twisted Sister eerste headliner op Alcatraz

Facebookrssmail

image001Dat de zondag-headliner van onze vrienden van Alcatraz dit jaar niet voor het grijpen lag is niet meer dan een voetnoot als je uiteindelijk een naam als Twisted Sister kunt aankondigen. De band maakte enkele jaren terug al eens veel indruk door de Kortrijkse weide in vuur en vlam te zetten. Hun optreden op 14 augustus wordt trouwens het allerlaatste op Belgische bodem. 40 jaar, het is genoeg geweest voor Dee Snider en zijn kompanen en dat onder het motto: ’40 and Fuck It!’.

Eerder al maakte de organisatie de komst van volgende bands bekend: Soulfly, Within Temptation, Ministry, Children of Bodom, Devildriver, Airbourne, Flotsam and Jetsm, Metal Church, Korpiklaani, Whitesnake, Candlemass, Triptykon, Avantasia, Kreator, Avatar, Exodus, The Answer, Thundermother en Lita Ford.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ