Sugar Lady en Steppenville bij MFC Coevorden

Facebookrssmail

Zaterdag 22 februari organiseert het MFC Coevorden het eerste open podium van 2020. Met deze keer op het menu undergound rock ’n roll en rock, roots, blues en funk uit Utrecht. Geserveerd door Sugar Lady en Steppenville.

Sugar Lady

Sugar Lady is een driemans formatie afkomstig uit Utrecht met een liefde voor ongepolijste underground rock ’n roll. Met een groot repertoire aan uptempo nummers en ballads welke zijn geïnspireerd door NYC 77’ punk rock ’n roll en een duidelijke liefde voor het podium maken Hans, Jochem en Marchal van elk optreden een feest. Naast eigen werk mag iedereen ook covers verwachten van bands zoals, The Stooges, The Heartbreakers of Steve Dior.

Steppenville

Rock, Roots, Blues en Funk dat zijn de ingrediënten waar de muziek van Steppenville uit bestaat. Met hun thuisbasis in Utrecht is deze band bestaande uit de drie heren, Pascal, Martijn en Ivo sinds 2018 actief. De bandleden kenden elkaar al uit een vorig project genaamd ‘Black Tooth’ welke in 2007 werd opgericht, waar na een reeks succesvolle optredens in diverse zalen en festivals tóch de stekker werd uitgetrokken. Met een nieuwe naam en bezetting zijn de heren terug sterker, beter en meer vastberaden dan ooit.

Zaterdagavond 22 februari opent het Metal Front Coevorden de deuren om 21:00 uur en om 22:00 uur begint de eerste band.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ