Metal Church exclusief in Dynamo, Eindhoven

Facebookrssmail

Op zondag 11 juni staat Metal Church weer voor een exclusieve NL show op de planken van Dynamo om hun laatste album ‘XI’ te promoten. Bereidt je voor op een avondje degelijke old school thrash, speed metal. De band deed in de jaren 80 hun eerste tour met labelmaten Metallica (wie?), met dit verschil dat Metal Church nu nog steeds zo vet klinkt als toen! Met oudgediende Mike Howe weer achter de mic zal er vast genoeg oud spul voorbijkomen van de platen die ze zo’n 25 jaar geleden met Mike maakten, naast natuurlijk de nieuwe nummers van de laatste plaat.

Als voorprogramma brengt de band Comaniac (ofwel Company of Maniacs) uit Zwitserland mee, die het spits af zullen bijten!

BTW Het is een vroege show in Dynamo, en start om 16u, zodat bezoekers die dat willen ook nog naar het even verderop gelegen Tilburg kunnen, voor de avondshow (zijn op elkaar afgestemd) van Raven en Hirax in de Little Devil.

Bestel hier jouw kaarten

Dynamo, Catharinaplein 21, Eindhoven
11/06/2017 – 11/06/2017
15:00 – 20:00

Onlangs verscheen de nieuwe video van Metal Church

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ