Therapy? komt met tweede video van nieuw album ‘Cleave’

Facebookrssmail

Zojuist heeft het Noord-Ierse rocktrio Therapy? de nieuwe single -video ‘Wreck It Like Beckett’ online gezet, de opvolger van de eerste single-video ‘Callow’ die in mei van dit jaar uitkwam. Beide nummers staan op het nieuwe (15e) studio-album ‘Cleave’ dat over twee weken, op 21 september, via Marshall Records-ADA/Warner wordt uitgebracht. Het door oudgediende Chris Sheldon geproduceerde ‘Cleave’ is de opvolger van ‘Disquiet’ uit 2013.

In 1989 opgericht in Noord-Ierland bleken gevoelens van vervreemding, frustratie en ontwrichting voor Therapy? een uitstekende inspiratiebron. Het gevoel van achterdocht en verwarring dat deze eigenwijze band als buitenstaander en eeuwige underdog sinds het begin van zijn carrière voelde en verwoordde in zijn muziek, songteksten en video’s sluit nog immer bij de huidige tijdsgeest aan. Gecombineerd met een inktzwart en idosyncratisch wereldbeeld kreeg Therapy? de reputatie van één van de meest eigenwijze, compromisloze, creatieve en onafhankelijke bands van zijn generatie.

Foto (c) Ariane van Ginneke

Concerten

– Vrijdag 12 oktober: Victorie, Alkmaar (NL)
– Zaterdag 13 oktober: Beerland (festival) Metropool, Hengelo (NL)
– Zondag 14 oktober: TivoliVredenburg, Utrecht (NL)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ