Ritchie Blackmore is nog niet klaar met Rainbow

Facebookrssmail
ritchieblackmorerainbow2016official_638Kees Baars van Veronica’s Countdown Cafe heeft recentelijk een interview gedaan met Ritchie Blackmore. Afgelopen vrijdag (15 juli) was er een voorproefje van het hele interview dat op 9 september wordt uitgezonden. In dit voorproefje was Blackmore heel eerlijk dat het geld goed was. Hij gaf aan dat Candice Night hem op zanger Ronnie Romero attendeerde nadat zij hem op You Tube Rainbow songs hoorde zingen. Ritchie, die vrijwel nooit op internet te vinden is, vond dit de zanger waarmee hij Rainbow nieuw leven in wilde blazen. Ondanks pogingen om dat me David Coverdale en Glenn Hughes te doen. Het zijn goede vrienden van me, maar het voelde niet helemaal goed.
Er zijn expres maar 3 optredens geboekt. Eerst maar eens kijken hoe het loopt en ik er plezier in heb. De twee shows in Duitsland waren nog wennen, maar die in Engeland was genieten. Nu zelfs dat we meer shows kunnen doen. De setlist die nu was samengesteld met diverse Deep Purple nummers wordt dan voor 95% gevuld met Rainbow nummers. Blackmore had gemerkt dat er voor de Rainbow songs harder werd geklapt dan voor de Purple songs. Hij vond dat ook begrijpelijk aangezien Purple continue toert en deze songs ook speelt.
Hopelijk volgend jaar weer een paar shows en misschien wel in Nederland.
Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ