Loudness in Leiden

Facebookrssmail

Op donderdag 16 juni staat de Japanse heavy metal band loudness in Gebr. de Nobel in Leiden. Loudness (ラウドネス) is een Japanse heavy-metalband uit Osaka, geformeerd in 1981 door gitarist Akira Takasaki en drummer Munetaka Higuchi en hebben Japan definitief op de kaart gezet in de metal wereld.

Akira is de enige constante factor geweest in Loudness en dus voor een groot deel verantwoordelijk voor 26 studio albums die tussen 1981 en 2014 uitgebracht zijn. Baanbrekende albums als ‘The Birthday Eve’ uit 1981, ‘Devil Soldier’ (1982) en ‘The Law Of Devil’s Land’ uit 1983 maar de echte doorbraak internationaal kwam met het vijfde studio album ‘Thunder In The East’.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ