RockMuZine album primeur: Mist of Misery – Absence

Facebookrssmail

Mist of MiseryIn 2010 ontstond in Zweden Mist of Misery en na 2 EP’s en een volledig album, is de band nu toe aan hun tweede album ‘Absence’, die wordt uitgebracht via Black Lion Records. Hun nieuwe album is een enorme stap vooruit op het gebied van productie, songwriting, lyrische diepte en algehele sfeer.

Mist of Misery is een nieuwe fase ingegaan, die is gericht om depressieve, melancholische en ambient sferen op te roepen in de hoofden van de luisteraar. Op dit album werd gekeken om nog meer melodieuze en symfonische invloeden te introduceren en dat is ze gelukt. De muziek op ‘Absence’ is bedoeld om de luisteraar in een andere en bijna meditatieve staat van geest te brengen.

Het tweede album van de band is een unieke samensmelting van twee verschillende soorten subgenres en levert negen ijskoude, depressieve obscure tracks af. Een muzikaal avontuur dat de luisteraar uiteindelijk een prachtige melancholische ervaring zal achterlaten.

Het album werd opgenomen, gemixt en gemasterd in de Forlorn Halls Studios en op diverse particuliere locaties in Stockholm, Zweden tussen 2010 en nu. RockMuZine is dan ook trots dat de band RockMuZine heeft uitverkozen om de primeur aan jullie te laten horen.

Enjoy!

Track – List
1.)      MelancholicThoughts
2.)      Euthanasia
3.)      Absence
4.)      Final Departure
5.)      EpitaphofPenitence
6.)      WistfulTwilight
7.)      Paragon of Perdition
8.)      Mist ofMisery
9.)      Serenity in Nothingness

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ