Primeur: While They Sleep – The Vampire

Facebookrssmail

While They Sleep is een black metal band, afkomstig van De Krim. De band is ontstaan in 2013 door Kvolkaldur en gedurende de jaren heeft de band enkele demo’s uitgebracht die inmiddels als verloren mogen worden beschouwd. In 2015 nam While They Sleep het debuutalbum ‘La Nausee’ op, dat uiteindelijk in 2016 werd uitgebracht door Symbol Of Domination (Een sublabel van Satanath Records) en More Hate Productions.

Nu komt While They Sleep op 29 maart met het nieuwe album ‘Les Fleurs du mal’, dat dieper, donkerder en agressiever klinkt dan de voorganger. Van de andere kant werden de nummers afwisselender, wat de band tot grotere diversiteit leidde. De songteksten op ‘Les Fleurs du mal’ zijn gedichten van de hand van Charles Baudelaire, uit zijn bloemlezing ‘Flowers of Evil’.

Vandaag mag RockMuZine ‘The Vampire’ voor het eerst aan het grote publiek tonen in een wereldprimeur! Nooit eerder werd dit nummer buiten de studio aan het publiek te luisteren gegeven… Maak je klaar voor een staaltje pure black metal van de bovenste plank!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ