Streampremière: Sin of God – Aenigmata

Facebookrssmail

Sin of God werd opgericht in 2004 in Ambrózfalva, Hongarije. De bedoeling was altijd om harde en felle death metal muziek te maken. De band heeft al veel concerten gespeeld binnen het Hongaarse grenzen en deed zijn eerste Europese tournee in 2016 met het Portugese Holocausto Canibal.

‘Aenigmata’ is de band’s laatste release, een meedogenloos, destructief Death Metal album in zijn mooiste vorm. Geïnspireerd door de occulte geschriften van de alchemie en de dissectie van het geloof in de mensheid, levert het album veel donkerdere en meer woeste geluiden dan de vorige releases. Sin of God heeft een nauwe verwantschap met bands als Morbid Angel, Immolation, Nile, Behemoth, Krisiun en Dead Congregatie. De muziek is een perfecte mix van traditionele Death Metal en meedogenloze Brutal / Technische Death Metal. Het 9-tracks tellende album zal zeker worden gewaardeerd door de fans van OSDM & Dark Themed Technische Death Metal.

Vandaag gaat ‘Aenigmata’ in première op RockMuZine!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ