Rocktoberfest, zaterdag 15 oktober in Harderwijk

Facebookrssmail

Wat krijg je als je Bier, Braadworsten, dames in duitse klederdracht en metal combineert? Rocktoberfest, een nieuw metal festival dat op zaterdag 15 oktober in Harderwijk plaats vindt (voor deze gelegenheid omgedoopt tot Hardrockwijk). Oktoberfeesten en metal gaat dat samen? Jazeker want echte duitse oktoberfeesten staan voor gigantische hoeveelheden bier, Bratwursten, schnaps, muziek en vooral gezelligheid. Laat dat nou precies hetgeen zijn waar dit festival ook over gaat. Grote bierpullen, braadworsten, schnaps, bierbanken, en foute jodelmuziek in het cafe.

rocktoberfest

 

Beneden in de zaal zal van die foute muziek echter niets meer van terug te horen zijn. Daar draait het om snoeiharde dampende metal. Maar liefst 11 bands zullen acte de préseance geven en zullen de pannen van het dak van Estrado spelen. Vanaf 12.00 uur is iedereen welkom aan de Parkweg 3 in Harderwijk dat voor deze gelegenheid wordt omgetoverd tot een Duits bierfeest lokaal met traditionele bierbanken. Natuurlijk broodjes met (regionale) braadworst kunnen ook niet ontbreken. Voor de fijnproevers zijn er ook braadworsten met wildvlees beschikbaar. Bij de deur wordt je welkom geheten door lieftallige gastvrouwen in duitse klederdracht en in de pauze’s tussen de bands door kan je jezelf vermaken aan de bar met foute schlagermuziek afgewisseld met snoeiharde metal.

De volgende bands zijn inmiddels al bevestigd:

• Shadowrise
• Curse Of The Forgotten
• Tribal Spirits
• Braincasket
• Scarblade (Zweden)
• Sad Iron
• Grindbashers
• Sisters Of Suffocation
• Inquisitor
• Skaldgrim
• Grindpad

Dus komt allemaal naar harderwijk om dit nieuwe festival te beleven en te ervaren.
Heb je interesse? Volg dan al het nieuws op facebook of kijk op de site van Muziekpodium Estrado Harderwijk
Voor indruk van bands en festival zie promotiefilm hier onderstaand:

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ