MOMfest 2016 staat voor de deur

Facebookrssmail

Op 30 januari a.s. zullen de Monsterhallen tussen Erp en Mariaheide weer voor de 23e keer omgetoverd worden tot een muziekhal van formaat met 3 podia. Op het affiche prijken 16 acts van regionaal, nationaal en internationaal formaat.

Zo komt o.a. Gentle Storm met frontvrouw Anneke van Giersbergen. Def Americans, de nummer één Johnny Cash tribute. Muse tribute Musest. Van dichter bij huis komt uit Erp Mother’s Pride. De dames van Bootleg Betty staan hun mannetje met hun eigenzinnige rockabilly. Het hoogtepunt van de middag zijn ongetwijfeld The Wetnecks. Hoog bezoek krijgen we in de vorm van de beste Queen tribute: Queen forever. Bekijk het gehele programma hieronder of op de website van MOMfest.

momlogoDe 16 namen van MOMfest 2016:

• Def Americans (Johnny Cash trib.)
• Gentle Storm
• Musest (Muse trib.)
• Queen Forever (Queen trib.)
• The Wetnecks
• Bootleg Betty
• Komatsu
• Orgaanklap
• Agitator
• It It Anita (B)
• The Temporary
• Uncle Bard & the Dirty Bastards (It)
• Mother’s Pride
• Scrappy Tapes (B)
• Batenburg Hellbillie
• Spirit Valley (Aus)

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ