Sodom op Into the Grave 2017

Facebookrssmail

De Duitse thrashmetalband Sodom speelt op Into the Grave 2017. De band staat bekend als een van de drie grote drie namen van de Duitse thrashmetal, naast Kreator en Destruction. Afgelopen jaar bracht Sodom het album Decision Day uit, dat door nationale- en internationale (metal)media wordt omschreven als een sterke thrashmetalplaat met een duistere laag die je niet direct van Sodom gewend bent. Into the Grave 2017 vindt plaats op 11 en 12 augustus 2017 op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.

De Duitse thrashmetalband Sodom ontstaat in 1981 en laten zich inspireren door Motörhead en Venom. Met de plaat Persecution Mania (1987) breekt de band echt door en met het daaropvolgende album Agent Orange (1989) voegt Sodom zich bij de grote drie namen van de Duitse thrashmetal; Kreator en Destruction zijn de andere twee.

Het meest recente wapenfeit van Duitse groep heet Decision Day (2016) en hiermee trakteert het drietal de luisteraar op het klassieke Sodom geluid: agressieve riffs, rollende drums en scherpe vocalen. Sodom speelde in 2013 al eens op Into the Grave en de organisatie is blij om de band vier jaar later nog eens op het podium te mogen verwelkomen.

Into the Grave 2017 zal plaatsvinden op 11 en 12 augustus 2017 in Leeuwarden, Nederland. De volgende bands zijn inmiddels dus bevestigd voor het festival: Amon Amarth, Saxon, Arch Enemy, Powerwolf, Overkill, Life of Agony, Metal Church, Alestorm, Sodom, Whitechapel, Hail of Bullets en Ember Falls

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ