RockMuZine Prijsvraag: Win kaarten voor Anvil in P60!

Facebookrssmail

AnvilDe Canadese heavy metal legende Anvil is terug! Bekend van powermetal klassiekers als ‘Metal on Metal’ en ‘Forged in Fire’ is de band sinds de early eighties al een zwaargewicht in de metal scène. Hoewel hun populariteit iets afnam heeft de band nooit opgegeven. Na de release van hun documentaire The Story of Anvil werd er nieuw leven in de band geblazen. De band heeft al die jaren onvermoeid doorgeschreven en getourd en nu zijn ze in 2016 opnieuw terug met een nieuw album en een wereldtour.

Anvil is Anvil, de titel van deze 2016 wereldtour en van het nieuwe album. De naam spreekt voor zich: een duidelijk, compromisloze opname die de band typeert. Het mag dan klassiek Anvil zijn, ouderwets en saai is het zeker niet. Het album is fris, verrassend en over de hele linie boeiend.

Op 10 november staat Anvil in P60 in Amstelveen en jij kan daar bij zijn! RockMuZine mag in samenwerking met P60 enkele kaarten weggeven voor Anvil. Like https://www.facebook.com/rockmuzine/ en deel dit bericht (openbaar, zodat we er ook een melding van krijgen) op je Facebookpagina, en wellicht ben jij er op 10 november bij!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ