[Afgelopen] Win de laatste kaarten voor The Wands!

Facebookrssmail

1385800_741549439271076_2243833503864891971_nPsychedelisch rock duo The Wands keert deze week terug naar Nederland voor clubtour. Eind vorig jaar was alweer het laatste bezoek. Debuutalbum “The Dawn” verscheen ook eind vorig jaar. Een plaat die hun flamboyante hallucinogene acid rock laat horen. Voortgekomen uit ideeën en, zoals sommigen zouden zeggen hun oldschool ethos wat betreft opnamen, recht toe recht aan, alles in een keer op tape te knallen, versterkt door hun analoge gear.

Het duo, bestaande uit jeugdvrienden Christian Skibdal en Mads Gras, reanimeren ’60 stijl Psych -rock en injecteren dit met een karakteristiek speelse Wands inslag. Het tweetal bracht in 2012 een eerste EP Hello I Know The Blow You Grow Is Magic uit, vijf rauwe nummers gedrenkt in trage, psychedelische reverb, echo en kraaiende vocalen die recht uit de garage komen. Een uitgebreide Europese tournee was de logische volgende stap, inclusief een optreden op het befaamde Liverpool Psych festival en was de band te zien op Eurosonic, Incubatie XL, Glimps festival en SPOT festival.

Voor de shows, morgen en overmorgen, in Luxor Live in Arnhem (1 oktober) en Podium Asteriks in Leeuwarden (2 oktober) heeft RockMuZine kaarten weg te geven! Winnen? Stuur een mailtje naar Wands@rockmuzine.nl en vermeldt voor welke van de shows je kaarten wil hebben, en wie weet ben jij er nog bij!!!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ