Win kaarten voor Bleed from Within in Eindhoven

Facebookrssmail

De Schotse band Bleed From Within is al bij elkaar sinds 2005, maar kennen we pas echt sinds het debuutalbum Humanity uit 2009. In 2020 kwam het vierde wapenfeit “Fracture” uit en dit jaar is er ook weer nieuwe muziek op de horizon voor de band in de vorm van “Shrine” dat later dit jaar uitkomt! 

In samenwerking met Dynamo Eindhoven mag RockMuZine enkele kaarten weggeven voor de show van Bleed from Within op 3 december! De band komt samen met Humanity’s Last Breath en ALLT naar de Mainstage. Wil jij kaarten winnen? Like dan RockMuZine op Facebook en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. * Wil je zeker zijn van kaarten, wees er dan snel bij en koop je kaarten bij Dynamo Eindhoven.

* Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacyregelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van RockMuZine of de mede-organisator van de prijsvraag zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ