Win kaarten voor John Garcia in De Vorstin in Hilversum!

Facebookrssmail

John Garcia KyussJohn Garcia is terug! Zijn nieuwe akoestische album, ‘The Coyote Who Speaks on Tongues’ is 27 januari uitgekomen en op 24 maart staat hij in de Vorstin in Hilversum. Als The Rolling Stones de personificatie is van Rock ’n Roll en Pop belichaamd wordt door The Beatles, dan is de blauwdruk voor Stoner gedrukt door het legendarische KYUSS. Uit de heavy Coachella Valley en de mystieke Californische woestijnen is de band 25 jaar geleden opgestaan en een gigantische cultstatus over de hele wereld gecreëerd. Met albums als ‘Blues For The Red Sun’, ‘Welcome To Sky Valley’ en ‘…And The Circus Leaves Town’ heeft Kyuss tot het uiteen vallen van de band in 1995 louter kwaliteit geleverd.

Na een succesvolle wereldtournee met Kyuss Lives en een geweldige show in Podium de Vorstin vorig jaar, heeft Garcia besloten weer graag in Hilversum terug te komen om zijn nieuw materiaal te laten horen. Podium de Vorstin is trots te vermelden dat John Garcia weer terug naar Hilversum komt, in akoestische setting en jij kan daar bij zijn. Een legendarische show die je niet mag missen als liefhebber van het genre! RockMuZine mag twee fans blij maken met ieder twee vrijkaarten voor deze show! Like RockMuZine op Facebook en deel dit bericht en wellicht ben jij er op 24 maart bij in De Vorstin!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ