Metropool huisvest Doomfest

Facebookrssmail

DoomfestEen avond vol onheispellend gitaargeweld tijdens Doomfest. Zelfs de meest doorgewinterde horrorclown haalt huilend de schmink van de snoet bij de eerste tonen van eender welke band er op 1 december in Metropool in Hengelo optreedt. Zowel SpoOken, Treurwilg en Endymaeria hebben jarenlange ervaring in het circuit, hebben meer metal geluisterd en gespeeld als een metaalbewerker in zijn werkzame leven bewerkt en kennen de kunst van het sinistere samenspel.

Een eenvoudige en goedkope mogelijkheid om drie relatief nieuwe doombands te leren kennen op een festival met gelijkgestemden.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ