Mair-1 Festival maakt tijdschema bekend

Facebookrssmail

Het Mair-1 Festival, wat gehouden wordt op 26 en 27 juni, heeft onlangs het tijdschema bekend gemaakt van de line-up die dit jaar het podium zullen betreden in Montabaur, Duitsland. Een festival dat verscheidene genres representeren van punk tot rock en van hardcore tot metal. Dit allemaal op een klein vliegveld.
mair1

Op vrijdag, bijvoorbeeld, betreden naast de Guano Apes, de “godfathers of hardcore” van Agnostic Front het podium. Deze zullen iedereen laten stagediven vanaf het hoofd podium. Deze band die door velen worden gezien als de grondleggers van de hardcore in de jaren 80, hebben onlangs een nieuw album uitgebracht genaamd ‘The American Dream Died’. Alhoewel dit album al zeer positief ontvangen hoopt men natuurlijk dat deze New Yorkers ook een aantal nummers zullen spelen van hun klassieker ‘Victim In Pain’.
En op zaterdag zullen naast Millencollin, de Suicidal Tendencies optreden. Een cross-over thrash band die opgericht is in Californië en die al bijna 35 jaar oud is. In 1983 werden ze bekend met het titelloze album waarop het nummer ‘Institutionalized’ op te beluisteren valt, wat beschouwd wordt als een van hun grootste hits. Na vele leden wisselingen binnen de band (waaronder Robert Truijilo die nu in Metallica de bas op zijn rekening neemt) heeft het huidige vijftal hun laatste album in 2013 uitgebracht.
mair1a

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ