Blink-182 volgend jaar naar Rotterdam Ahoy

Facebookrssmail
Blink 182
Foto (c) Willie Toledo

De Amerikaanse poppunkband Blink-182 staat op maandag 26 juni 2017 in Rotterdam Ahoy. Het is de eerste headline show op Nederlandse bodem sinds 2000. Het is inmiddels zes jaar geleden dat het trio, bekend van hits als ‘What’s My Age Again?’, ‘First Date’ en ‘All The Small Things’, te zien was in Nederland. In 2010 liet Blink-182 de grote Alpha tent op Lowlands kolken met een greatest hits show, en dat zal in Rotterdam Ahoy niet anders zijn.

California
Afgelopen zomer kwam het album ‘California’ uit en daarmee is Blink terug van weggeweest. Met Alkaline Trio zanger Matt Skiba op gitaar en zang is de band weer de vertrouwde weg in geslagen. ‘California’ is een album vol catchy zanglijnen, snelle drumfills van Travis Barker en puberale ongein. Blink-182 zoals we ze kennen!

Ticketinfo
De kaartverkoop voor het concert start aanstaande vrijdag 11 november om 10:00 uur.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ