Nederlandse rockscene eert Motörhead frontman

Facebookrssmail

unnamedZangers van onder meer Peter Pan Speedrock, Delain, Birth of Joy, The Deaf, DOOL, Heideroosjes, STAVAST, The Charm The Fury, Stream of Passion en Voltage brengen een ode aan de meester. Rockmascotte Dikke Dennis presenteert de viering. De avonden vinden plaats rondom de eerste sterfdag van Lemmy.

Ze worden hierbij geruggesteund door niemand minder dan de rockers van Death Alley. Met deze Amsterdammers als huisband, zorgt het gezelschap voor een set vol Motörhead-klassiekers. Met Janneke Nijhuis (The Deaf), Ryanne van Dorst (DOOL), Charlotte Wessels (Delain) en Marcela Bovio (Stream Of Passion) zijn ook de dames goed vertegenwoordigd. “En zo had Lemmy het waarschijnlijk graag gezien”, aldus Marco Roelofs die de Lemmy Lives avond initieerde als programmeur van de Effenaar in Eindhoven. “Ons idee kreeg veel bijval vanuit de collega clubzalen dus we hebben er een tour van gemaakt; Lemmy Lives”.

Dinsdag 27 december – Neushoorn, Leeuwarden
Woensdag 28 december – Hedon, Zwolle
Donderdag 29 december – Patronaat, Haarlem
Vrijdag 30 december 2016 – Effenaar, Eindhoven
Vrijdag 6 januari – Metropool, Hengelo
Zaterdag 7 januari – Volt, Sittard
Vrijdag 20 januari – Fluor, Amersfoort
Zaterdag 21 januari – Victorie, Alkmaar

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ