Graspop affiche helemaal bekend

Facebookrssmail

Het programma voor Graspop Metal Meeting 2016 is klaar! De laatste lading van 24 namen maakt de affiche compleet: The Winery Dogs, We Came as Romans, Rival Sons, Soilwork, Carach Angren, Enthroned, Municipal Waste, Secrets of the Moon, Bloodbound, Crobot, Beartooth, Kadavar, Collibus, The Shrine, Palisades, Bliksem, Primal Fear, Spoil Engine, Killer, Your Highness, Knives To A Gunfight, Bark, Fleddy Melculy en Reject The Sickness. Windhand en Devil You Know hebben jammer genoeg afgezegd. Het belooft weer een grandioos metalfeest te worden, daar op de Desselse hei.
unnamed (1)
Voor festivalgangers met een combiticket begint het feest al op donderdag 16 juni om 14 uur. De aftrap van #GMM16 is voor Franky De Smet-Van Damme. Dan presenteert de frontman van Channel Zero drie metalbeloftes van eigen bodem.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ