Laatste show Peter Pan Speedrock gestreamd via internet

Facebookrssmail
© Hans Schoo / www.hansschoophotography.com
© Hans Schoo / www.hansschoophotography.com

Nog vier nachtjes slapen en dan komt er een einde aan ruim 20 jaar aan Speedrock. Peter Pan Speedrock neemt aanstaande zaterdag 26 november afscheid in de Effenaar in Eindhoven. Heb je geen kaartjes voor de aller-, aller-, allerlaatste show ooit van Peter Pan Speedrock? Geen nood! Het bier kan in de koelkast en de maten worden ge-appt, want op zaterdag 26 november wordt de complete show uitgezonden via de Facebook-pagina van de Effenaar. Nog één keer loud, mean, fast & dirty!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ