Lordi met nieuw album naar Nederland

Facebookrssmail
Lordi

In maart komt de Finse band Lordi terug naar Nederland met de ‘Killectour’. Een tour volledig in het teken van het tiende album: ‘Killection’. De band kun je onder andere kennen van het winnende Songfestival nummer ‘Hard Rock Hallelujah’!

Lordi

De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel als eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer ‘Hard Rock Hallelujah’ rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht Lordi hun wereldwijde doorbraak. Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten.

Killection

Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show. Lordi zal op 31 januari het tiende studioalbum ‘Killection’ uitbrengen. Dit album brengen ze uit zonder bassist OX. Wie de bassist gaat vervangen zal de band op een later moment bekendmaken.

Op 7 maart staat Lordi in Poppodium Bolwerk in Sneek en op zondag 29 maart staat de band in P60 in Amstelveen

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ