Suburban wordt leverancier album art legpuzzels: KISS, Alice Cooper, Metallica + meer

Facebookrssmail

De afgelopen weken zijn de puzzels razend populair geworden onder thuisblijvers en na de succesvolle eerste reeks legpuzzels van populaire albumhoezen, komt Rocksaws Jigsaws met een rits aan nieuwe namen!

Vanaf 24 april zijn er weer 13 nieuwe legpuzzels verkrijgbaar van artiesten als KISS, Alice Cooper, Def Leppard en Scorpions. Reeds verkrijgbaar zijn legpuzzels van o.a Metallica, Ghost, Iron Maiden, Guns N’ Roses, The Beatles (afwijkend formaat), Queen en The Who.

De puzzels hebben 500 stukjes en zijn gemaakt met vinyl verzamelaars in het achterhoofd: Ze komen in een LP-formaat box van 31 x 31 cm zodat ze perfect in de platenkast passen!

Het ideale artikel om tijdens de ‘thuisblijfdagen’ cadeau te doen! Je kunt tijdens het afrekenen een ander afleveradres en een speciale boodschap invullen, wij zorgen er dan voor dat jouw boodschap op een speciaal kaartje aan het artikel toegevoegd wordt.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ