Rockmuzine prijsvraag: win kaarten voor de Xmas Metalnight in P60 Amstelveen

Facebookrssmail

flyer-p60-16-12-24-xmas-metalnight-825x510Op 24 december staat de Xmas Metalnight geprogrammeerd in het Amstelveense P60. De ophef rond deze show zal niet bij iedereen onopgemerkt zijn gebleven. De fractie van de ChristenUnie maakt zich ernstige zorgen over de “duistere invloed” van de metalband Carach Angren op de Amstelveense jeugd. “Dat de komst van deze band in P60 juist op Kerstavond staat gepland is een minachting voor het gegeven dat het Kerstfeest een feest van het Licht is”, schrijft burgerraadslid Henk Stoffels in een verklaring. Zijn partij kan niet accepteren dat door de muziek “een demonische invloed wordt uitgestort over de Amstelveense jeugd die dit concert bezoekt.”

Ophef omtrent de muziek van het Limburgse Carach Angren met een muzikale stijl die zich het beste laat omschrijven als “Horror Metal”, Symfonische black metal met een theatrale en energieke show. De avond wordt geopend door nog twee uit Nederland afkomstige bands: Het uit Kampen afkomstige The Monolith Deathcult brengt een fijn stukje modern metal en Tragacanth brengt symfonische black/death metal.

Op 24 december staat dus Carach Angren in P60 in Amstelveen en jij kan daar bij zijn! RockMuZine mag in samenwerking met P60 enkele kaarten weggeven voor deze show. Hoe win je kaarten? Like de pagina van RockMuZine en deel dit bericht op je Facebookpagina, en wellicht ben jij er op 24 december bij!

Meer informatie en tickets: http://p60.nl/agenda/1670

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ