Win kaarten voor Enthroned in P60 Amstelveen

Facebookrssmail
Enthroned

Het Belgische Enthroned is al sinds 1993 actief de black metal scene. Ze zijn daarmee een van de eerste bands in de Belgische blackmetal scene. In 2014 kwam de band met het verrassende album ‘Sovereigns’. Een bezettingswisseling en vijf jaar later komt de band eindelijk met een vervolg.

Het nieuwe ‘Cold Black Suns’ is nog duisterder met de bezeten zang van Nornagest en de ijskoude, dreigende sfeer met het unieke en kenmerkende gitaarspel maken dit één van de beste black metal platen van 2019! En ook live is de band een ongekende belevenis!

In januari komen de Belgen naar P60 in Amstelveen en jij kunt daarbij zijn! Like RockMuZine op Facebook en tag onder het bericht met wie je wilt gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!* Het Zwitserse Schammasch en het Italiaanse Caronte zullen de avond openen.

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ