[Afgelopen] Win kaarten voor CityRock!

Facebookrssmail

De eerste namen voor het Leeuwarder rockfestival CityRock waren al veelbelovend. Met de nieuwe namen staat het programma echter pas echt als een huis. Onder andere de legendarische band Uriah Heep zal in het eerste weekend van september op het festival spelen! Ook The Hives, Mother’s Finest en Vandenberg’s Moonkings zijn geboekt. Hiermee is de line-up van het festival rond.

CityRock Leeuwarden viert het muziekgenre rock in de breedste zin van het woord. Zoveel mogelijk genres zijn namelijk vertegenwoordigt op dit festival. Op vrijdag 2 september spelen The Hives, De Staat, John Coffey, The Sore Losers, Paceshifters en Abdomen. Op zaterdag 3 september spelen niemand minder dan Uriah Heep, Mother’s Finest, Queensrÿche, Kadavar, Vandenberg’s Moonkings, DeWolff, De Hûnekop, Helhorse en Blackbone.

Win kaarten voor CityRock

Tickets zijn te koop via Ticketmaster. RockMuZine geeft echter een stapel kaarten weg voor het hardste festival van Friesland! Win kaarten voor CityRock door de Facebookpagina van RockMuZine te liken en dit bericht te delen op je Facebookpagina. Makkelijker kan dus niet!

CityRock

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ