Win een meet en greet met The Dead Daisies!

Facebookrssmail
Foto’s (c) Dirk van den Heuvel, DCH Photography

Wat?!? Ja inderdaad, de rockers van The Dead Daisies komen voor een exclusieve Nederlandse show naar de Boerderij in Zoetermeer. De superband met topmuzikanten uit de classic rock staat garant voor catchy rock songs, beïnvloed door de rock uit de jaren ’70 en ’80. Een must see voor liefhebbers van bands als Aerosmith, Bad Company en Foreigner.

The Dead Daisies werd in 2012 opgericht door David Lowy (Red Phoenix/Mink). De band heeft inmiddels drie albums op hun naam staan. Het nieuwste album “Make Some Noise” (2016) kreeg lovende recensies. De plaat bevat melodieuze hardrock met krachtige vocalen en bluesy riffs. The Dead Daisies speelde voor vele uitverkochte zalen en was te zien op grote festivals Graspop en Hellfest Grijp je kans om deze band nog een keer in een intieme setting te zien!

Doug Aldrich (Whitesnake/Dio), John Corabi (Mötley Crüe/The Scream), Marco Mendoza (Thin Lizzy/Whitesnake), Brian Tichy (Ozzy Osbourne/Billy Idol) en David Lowy (Red Phoenix/Mink). Ze komen allemaal naar de Boerderij en RockMuZine mag een voor enkele die hard fans een meet en greet weg geven!!!

Ja! Jij maakt kans op een meet en greet met The Dead Daisies op 14 juni in de Boerderij in Zoetermeer. Meedoen is makkelijk en snel. Like RockMuZine op Facebook en deel dit bericht op je timeline en wie weet sta jij 14 juni oog in oog met Doug, John, Marco, Brian en David!

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ