Sepultura kondigt boxset release aan

Facebookrssmail

SepulturaSepultura maakte in de jaren ’80 en ’90 verschillende opnames bij Roadrunner Records. Deze opnames worden onder de naam ‘Sepultura: The Roadrunner Albums’ uitgebracht door Rhino op 27 januari.

De opnames van Sepultara hebben in voorgaande jaren een grote invloed gehad op de heavy metal muziek. De band was opgericht in Brazilië door de broers Max en Igor Cavalera en kreeg vaak aandacht door zowel fans als critici vanwege hun groeiende sound op een reeks van albums die miljoenen keren zijn verkocht.

The Roadrunner Albums, met opnames uit 1985-1996, wordt uitgebracht op een 6-cd set. De collectie wordt ook uitgebracht op vinyl als 6-lp, waarbij elk album een andere kleur krijgt. De collectie combineert de debuut EP Bestial Devastation met de andere zes studio albums: Morbid Visions(1986), Schizophrenia(1987), Beneath The Remains(1989), Arise(1991), Chaos A.D.(1993) en Roots(1996).

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ