New Model Army komt naar de Maassilo

Facebookrssmail

New Model ArmyNew Model Army speelt op donderdag 30 maart in de Maassilo in Rotterdam. De Britse postpunk-band speelt in het kader van de concertreeks ‘Baroeg on Tour’ een show in de voormalige graansilo. Al ruim 35 jaar staat New Model Army bekend om hun politiek geladen poëtische nummers, met invloeden uit de folk, punk, rock en metal. Niet voor niets heeft de band rond voorman Justin Sullivan wereldwijd een enorme fanbase weten op te bouwen, die zich ‘The Family’ noemt.

De laatste albums markeren een creatieve wederopstanding van New Model Army en worden als de beste werken van de band gezien. Meest recente aanwinst ‘Winter’, het veertiende studioalbum, wordt wederom geprezen door de internationale muziekpers. Als special guest is Clan Of Xymox toegevoegd. Deze legendarische new wave / darkwave / electro band was in 2014 al te zien op Baroeg Open Air.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ