Steven Wilson, Pauw, Gary Clark Jr en Luminize ook naar Bospop

Facebookrssmail
SONY DSC
PAUW

De organisatie van het Bospop festival heeft vandaag vier nieuwe namen bekend gemaakt die op de aankomende editie zullen optreden. Steven Wilson van de band Porcupine Tree, Gary Clark Jr., Luminize en PAUW zijn aan het programma toegevoegd.

Eerdere namen die al waren bevestigd voor deze editie waren Dream Theater, Fish, Europe, ZZ Top, Ed Kowalczyk, Anastacia, Racoon, Anathema, Jools Holland en Danko Jones. En Mojo twitterde ook de naam van Melissa Etheridge voor het festival, maar heeft die tweet inmiddels verwijderd. Of zij dan ook daadwerkelijk dit jaar op het festival in Weert zal optreden is dus nog een raadsel.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ