Fijne line-up Complexity Fest 2017

Facebookrssmail

Complexity Fest heeft een reeks namen bekend gemaakt voor het festival dat plaats gaat vinden in het Haarlemse Patronaat op 25 februari. Een flinke klus na het zeer geslaagde evenement in 2016, maar de organisatie is er wederom in geslaagd een fijne line-up neer te zetten.

Wat te denken van het Noorse Ihsahn, Ihsahn richtte in 1991 black metal band Emperor op en tegenwoordig brengt de man progressive invloeden in black metal. De dit jaar uitgebrachte plaat ‘Arktis’ is weer een juweeltje en men mag dan ook met recht uitkijken naar dit optreden. Technische death metal staat geprogrammeerd van o.a. het Amerikaanse Suffocation en het Franse Gorod. Nederlandse bands die reeds bevestigt zijn: MNHM, Pelgrim en het Eindhovense Extremeties.

Meer namen zullen volgen, de eerste namen mogen er zijn. Houdt RockMuZine in de gaten voor meer updates.

Meer informatie en kaarten: www.patronaat.nl/25-2-2017/complexity-fest-2017

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ