Terroristische aanslag in Parijs was bij concert Eagles of Death Metal

Facebookrssmail

effen-achtergrond-zwart-1800[1]Vrijdag de 13e is echt geworden bij het concert van Eagles of Deathmetal in Parijs. Bij een terroristische aanslag zijn zo’n 100 onschuldige aanwezige concertgangers gedood. Onder de band en crew zijn geen doden. Wel zijn ze enorm geshockt.

Aangezien de band die al sinds 1998 bestaat geen vaste line-up heeft is nog niet bekend wie er op dat moment speelden. Wel heeft de moeder van zanger Jesse Hughes aan Reuters persbureau laten weten dat haar zoon ongedeerd is maar erg overstuur was. Ook gaf ze door voor zover ze het wist de hele band en crew in leven is. De vrouw van drummer Julian Doro heeft aan de Washington Post laten weten dat de band ongedeerd is. Ook Queens of the Stone Age frontman Josh Homme heeft geregeerd dat hij ongedeerd is. Een van de roadies van de band, Nick Alexander, is bij de aanslagen helaas wel om het leven gekomen.

Of band doorgaat met hun tour ter promote van hun laatste album is nog niet duidelijk. Op zondag 15 november staat in Brussel het eerstvolgende concert gepland. Op 21 november staat een optreden van de band op het Speedfest in Eindhoven gepland. Dat optreden is vanzelfsprekend, net als de rest van de tournee afgelast.

effen-achtergrond-zwart-1800[1]

 

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ

One Comment