Dweezil Zappa Plays Whatever The Fa%k He Wants – The Cease and Desist Tour: 18 oktober 2017 in 013 – Tilburg

Facebookrssmail

Dweezil Zappa komt in het kader van deze tour met zijn gevolg voor naar verwachting opnieuw een memorabel optreden naar 013 in Tilburg op woensdag 18 oktober 2017.

Wederom is Dweezil bedreigd met merkinbreuk voor het gebruik van de naam van zijn vader. Dweezil heeft de naam van zijn komende tour nogmaals verandert om verder gedoe met de Zappa Family Trust te voorkomen. Hij noemt zich dus niet meer Zappa Plays Zappa (…). Het is spijtig te vernemen dat de erven van de geniale Frank Zappa lopen te steggelen over de erfenis en aanverwante onfrisse zaken. Zoon Dweezil Zappa geeft het enige juiste antwoord: hij gaat onverwoestbaar door met het fantastisch vertolken van het oeuvre van zijn veel te vroeg overleden vader.

De komende toernee staat in het teken van het baanbrekende debuut-album van de mooie mannen band Mothers Of invention; genaamd Freak Out. Saillant detail: Freak Out was het eerste dubbelalbum dat ooit verscheen in de pophistorie. Daarnaast was het in 1967 uitgebrachte Freak Out tevens het eerste concept-album aller tijden. En Dweezil (1969) moest nog geboren worden.

Wij volgen Dweezil al sinds zijn allereerste concert en debuut optreden in 2006 in de Heineken Music Hal. Zonder uitzondering komen zijn optredens muzikaal heel dicht in de buurt van wat vader Frank gedurende zijn roemruchte toernees liet horen en zien. Op sommige vlakken heeft Dweezil met zijn topband laten zien er zelfs overheen te gaan. Natuurlijk ontbreekt de idiosyncratische authentieke humor van vader Frank; alleen voor de rest is Dweezil met zijn band de beste vertolker van Frank Zappa’s werk. Voor de liefhebbers en nieuwsgierigen een reden om snel kaartjes te bemachtigen voor dit ensemble.

Tickets zijn hier te koop

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ