Slovenians: Een stuk vette suikertaart met een beetje harissa sauce?

Facebookrssmail

Een stuk vette suikertaart met een beetje harissa sauce? … Zo klinkt de Belgische en Brusselse band Slovenians. Mengeling van Agent Orange en sublieme melodieuze hard heavy garagerock van de jaren ’90 met nog iets dat ontbreekt maar men kan geen exacte woord opplakken… of misschien is “Onder de indruk met grote ogen open en mijn tong op de vloer” de juiste gepaste zin?

Toch is dit een pure mega decouverte. Een authenthieke energieke punk publiek in de Garcia Lorca te Brussel bewees de uitstekende en geweldige sfeer die er heerste. Een uniek moment vol met verassingen en bewegingen langs alle kanten! Surprise moment! Er springt een jonge dame naast de zanger en begint vollenbak te dansen terwijl ze op haar BH moet passen om te vermijden dat er iets uitspringt. Ja dames en heren, dit is het effect van deze electrische band.

Met een weinig gehoorde, maar uitstekende stem, kruipt de zanger Logan Bronson in de vel van een indrukwekkende personage. Een geladen publiek van deze uitstralende energie te danken aan hun pikante performance. De band heeft zo veel présence tijdens het optreden en geven een hypnotiserende show. Een prima gitaar, drum en basspel van de guitaristen en de basplayer in een juiste musicale harmonie! Het meeste opmerkelijk was inderdaad de combinatie van muziek en toeschouwers aanwezig die een pure punk / grunge décor gaven.

In de zaal stond niemand stil, het was duidelijk dat het publiek smoor verliefd was. Als jij naar Brussel komt aarzel niet om zeker een kijkje naar hun concert te gaan doen! The great show moeten we danken aan de magische leden van de groep die bestaat uit: Laurent (Drum), Sin (Guitar), Kevin (Bass), Ben (Guitar) en Logan (Voice).

Foto’s (C) Nell Améthyste

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ