Graspop Metal Meeting maakt met 16 nieuwe namen affiche compleet

Facebookrssmail

Graspop Metal Meeting in België kondigt vandaag zestien nieuwe namen aan voor de editie 2017. Scorpions staat op zondag 18 juni als headliner op Graspop Metal Meeting. De Duitse metaltrots speelt een exclusieve show voor de Benelux. Eerder werden Rammstein (vrijdag), Deep Purple (zaterdag) en Evanescence (zondag) als headliners aangekondigd.
Graspop
Het stevige progressive mathcore van het populaire Amerikaanse The Dillinger Escape Plan sluit de clubstage van de Metal Dome op vrijdag. De band plant na dit jaar alle materiaal in hun roadcases te stoppen en een lange pauze in te lassen. Laatste kans om hen op de ruigste festivalweide in de Benelux aan het werk te zien!

Op zaterdag staat het Amerikaanse alternative metal combo Helmet als laatste op de buhne van de Metal Dome. Page Hamilton’s band is een grootheid in het vak tussen de indie rock en metal. Hun invloed is onmiskenbaar op tal van bands uit de line-up van dit jaar.

De 16 nieuwe namen die de vijf podia van Graspop Metal Meeting 2017 zullen doen daveren zijn: Scorpions, As It Is, Battle Beast, Black Star Riders, Blue Öyster Cult, Code Orange, Coheed And Cambria, Graveyard, Helmet, Melechesh, Nothing More, Sepultura, Suicide Silence, Sum 41, The Dillinger Escape Plan, The Raven Age.

Met deze mooie namen is het affiche voor vrijdag, zaterdag en zondag 16-17-18 juni compleet.

Facebooktwitterredditpinterestmail
Inschrijven op de RockMuZine nieuwsbrief
Wekelijks op vrijdagavond het laatste nieuws en de laatste verslagen en recensies in je mailbox!

(Let op: check je spambox en voeg info@rockmuzine.nl toe aan je whitelist)

PJ